Neuseeland Reisespezialist Gold 2017 AOTEAUNIC

Great Baking Receipts by Jo Seagar

Backen wie ein echter Kiwi!

Ten tried and true baking recipes from New Zealand’s much loved home cooking expert. Ever since she published her first cookbook, Jo Seagar has been the byword for fabulous home baking. Her recipes are easy, tasty, quick to prepare, utterly delicious and turn out looking beautiful. In this hand-picked selection Jo shares her ten best all-time baking favourites.
Jo Seagar — dubbed ‘cook of the nation’ by Next magazine — is the hugely successful bestselling cookbook author and TV cook, famed for her catch-cries of ‘Easy peasy’ and ‘Maximum effect for minimum effort’. Trained as a cordon bleu chef in Paris and London, for many years Seagar was a columnist for North & South magazine, while running popular Hartley’s restaurant in Auckland. She also wrote for the New Zealand Woman’s Weekly. Real Food for Real People saw her move into television, and this series was a followed by Jo Seagar Cooks, bringing the chef known for her pearls and her ‘easy-peasy’ catch-cry to a wider audience. (Quelle Text und Bild: Random House NZ)

AOTEAUNIC Reisen über diese Buch:
Backen wie ein echter Kiwi! Stimmen Sie sich auf Ihre Neuseeland Rundreise ein und backen Sie Rezepte wie Sie am schönsten Ende der Welt beliebt sind.

Das Buch ist (in englischer Sprache) als ebook in diversen Online-Buchhandlungen erhältlich.

CoverGreatBakingRecipesVonJoSeagarAOTEAUNICBuchtipp

 

Über uns

Als exquisite Reiseagentur für Neuseelandreisen haben wir uns zum Ziel gesetzt, Neuseelandliebhaber auf individuellen Pfaden durch das schönste Ende der Welt zu führen. Ihre Reise gestalten wir zusammen mit Ihnen nach Ihren persönlichen Vorstellungen. Damit der Traum vom Traumurlaub vor Ort nicht platzt, setzen wir Ihren Reisewunsch gut geplant in die Tat um.

Weiterlesen